fönsterbyte BRF Stockholm

Byte fönster i er BRF?

Ett fönsterbyte för en fastighetsägare som kanske har flera fastigheter, till exempel en BRF, är en stor affär som går i miljonklassen. Då kan man ju förstå att som styrelsemedlem som kanske inte kan så mycket just om fönster, kan behöva komma i kontakt med en hantverkare som verkligen kan mycket om fönster.

Hur ska man hitta den slags hantverkare som man kan mycket om fönster? De allra flesta går till nätet och googlar exempelvis “Fönsterbyte BRF Stockholm” om det är så att ens bostadsrättsförening är just i Stockholm.

  • Kontrollera omdömen

På nätet finns flera omdömessajter. Här hittar vi till exempel offerta.se, servicefinder.se, brabyggare.se, jobway.se och hitta.se, och sedan kan du fritt googla namnet på den hantverkarfirma som ni funderar på att anlita så kommer det upp allt som står på nätet just om den hantverkarfirman.

  • Ta kontakt och jämför offerter

När du hittar någon som har många och framför allt bra omdömen är det bara att ta kontakt, kanske ta kontakt med flera, begära offerter och sedan jämföra dem. Det är ju bättre att vara noggrann här och jämför de olika hantverkarna med varandra. Detta jämfört med att välja en hantverkarfirma som inte arbetar efter era önskemål, eller som inte levererar i enlighet med avtal, eller andra problem som kan uppstå.

  • Välj hantverkare som är kända lösa problem

Nu händer det ju en del under ett så stort projekt som ett fönsterbyte för en BRF innebär. Men det viktigaste är ju hur hantverkarna löser de problem som kommer. Det viktiga är ju att ni får de fönster som ni ska ha, hur sedan hantverkaren löser olika problem, spelar kanske inte så stor roll. Huvudsaken är att slutresultatet blir bästa tänkbara, eller hur?

  • Välja fönster med hjälp av hantverkaren

Vilka fönster ska ni välja? Det är alltid bra att välja en hantverkare som har goda kontakter eller en bra deal med tillverkare av fönster. De kan också pressa priserna åt en stor BRF, även om man är en liten BRF, är det bra om de kan pressa priserna åt er.