säkerhetsdörr från Proloc

Få säker dörr som också är fin!

Du vet väl om att om en tjuv vill ta sig in i din bostad är stjäla saker hemma hos dig, så är det helst via dörren som hon, eller han vill komma in och sedan ut, när tjuven är klar hemma hos dig? Så vad kan du på riktigt göra om du inte vill ha en tjuv som rotar omkring hemma hos dig och har stulit dina vackraste smycken och kläder, tavlor och silverbestick? Det enda som du kan göra är ju att skaffa en säkerhetsdörr, av stål, eller hur? Så här kommer vi att gå igenom de olika slags säkerhetsdörrar som du kan montera som ytterdörr eller balkong- eller altandörr.

Även en altandörr kan vara säker

Många vill ha glasdörr till altanen, så att du enkelt ser ut och kan njuta av din fina trädgård. Det går att skaffa så tjocka altandörrar av glas att du inte behöver oroa dig över säkerheten. Det är glas som inte går att krossa, och till och med som inte går att skjuta sig igenom en sådan dörr. Till en sådan skott- och okrossbar dörr finns det säkerhetslås som inte går att bryta sig igenom.

De flesta kanske inte vill ha en okrossbar eller skottsäker altandörr. Däremot är det flesta intresserade av en inbrottssäker entrédörr till sin bostad. Här kan du först och främst välja mellan en enkeldörr (som är inbrottssäker), eller pardörrar av stål.