Hyra porslin till trädgårdsfesten

Hyra porslin

Att hyra porslin är inte så vanligt. Många har en liten aversion mot att tänka sig att äta på tallrikar som tillhör någon annan. Är de verkligen så rena så att man vill äta på andras tallrikar – kanske man tänker. Men vid närmare eftertanke är det ju inte konstigare egentligen än att hyra bord och stolar från en uthyrare.

Fördelar med att hyra porslin

Det är ju mer miljövänligt att hyra porslin än att köpa engångstallrikar. Det blir ett otroligt stort sopberg om alla som har en fest, skulle köpa sina engångstallrikar och sedan bara slänga dem. Att inte skapa så stora sopberg är vår tids största utmaning och ett måste. Att börja hyra porslinet istället för att köpa engångsartiklar och sedan bara slänga det är en bra början.

En annan fördel att hyra porslin istället för att köpa engångstallrikar, är att det blir billigare i längden. Köpa nytt porslin är heller inte så miljövänligt. Att köpa nya tallrikar varje gång som man har fest blir ganska dyrt i längden. Det som är bra med det som är miljövänligt är det alltid är billigare. Så väljer du att göra något på ett miljövänligt sätt, så väljer du det billiga sättet. Bra, eller hur!