platsbyggt kök

Tänk att få ett platsbyggt kök

platsbyggt kök

Det är ju ett helt annat väder och klimat på Gotland, jämfört med att bo på fastlandet. I Visby är vintrarna mycket mildare än hur det är, och börjar man jämföra vädret med Norrland, mot Skåne får man ju jättestora skillnader på väder och klimat. Vi som bor på Gotland, är lite friare själar än de (stackare) som bor annanstans i Sverige. Så snart man ”komma hem ijen” så andas man lite lättare. Borta bra med hemma bäst gäller verkligen oss gotlänningar.

Pandemin har gett renoveringar

Det sägs ju att när vi har börjat jobba hemifrån, har vi upptäckt hur det är där hemma. En av de företag som klarade sig som bäst under pandemin sägs vara byggbranschen. Tydligen har det inte byggts så mycket på många år som inom renoveringar av bostäder. De byggföretag som det har gått bra för är alla bygghandlar. Folk har verkligen satt igång med att bygga och renovera som aldrig förr. Detta är ju ganska intressant. Arbeta hemma har gett oss fokus på hur det ser ut där hemma. Och priset på fritidshus, sommarhus och villor verkar öka. Nu vill vi bo fint.

Vi har fått ett platsbyggt kök

Och det har vi också gjort, vi har med renoverat hemma. Men jag måste säga att det inte är beroende av pandemin. Vi renoverar alltid med jämna mellanrum. Mest för att vi tycker det är så roligt. Titta på TV ger inget. Och när dagarna är längre, tar vi fram redskapen, köper hem materialet och renoverar, förutom i år. I år ska vi bjuda oss själva på ett platsbyggt kök. Vi har inte haft så fint kök och det har blivit något som vi har retat oss på. När man går där hemma, ser man alla glipor, alla skavanker och målarfärg och skåpluckor som man inte gillar.

Vi anlitade firma som gjorde köket så fint

Tänk att vi denna gång faktiskt anlita en firma som gjorde vårt kök. Det blev så fint. Firman som heter Rydbo kök, kom ut och inspekterade vårt gamla kök. Sedan ritade de ett nytt kök, utifrån hur huset vårt ser ut, hur vi använder köket och vad vi behöver. Sedan byggde de köket utifrån de skisserna. Vi blev så nöjda! Vi kan verkligen rekommendera Rydbo kök!